General

Profile

Jan Niklas Fingerle

Issues

Activity

05/26/2015

01:35 AM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
I actually don't know. I use the LinuxMint display configuration and it "just works", so far (not counting the CMS fo...

05/25/2015

05:15 PM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
I've selected Colord, so everything works for me. This is only me trying to help to eliminiate bugs.
If Colord is ...

05/20/2015

01:10 AM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
Oh, and for another round with yesterday's weird behaviour with swapped red&green:
(1) Swapped red and green on th...
01:01 AM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
First things first: Yes, my "Ausgabeprofil" module is set to "System-Bildschirmprofil", so except for the german tran...

05/19/2015

12:56 AM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
For another go I applied "swapped red and green" to the Dell screen.
Colord: Weird colors on Dell, OK colors on F...
12:50 AM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
You're right, I could have thought of that before. I've got a "swapped red and green" profile and applied this to the...

05/10/2015

08:01 PM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
For some reason file upload seems not to work. The logs can be found at https://www.dropbox.com/sh/vzuqsvbm8yonfky/AA...
07:58 PM darktable Bug #10453: Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
Colord log
07:56 PM darktable Bug #10453 (Fixed): Weird CMS behaviour with darktable, x atom and dual head setup
(Report originally sent to darktable-devel on 2015-05-02)
I'm running darktable 1.6.6 on LinuxMint (pmjdebruijn-pp...

04/28/2015

12:51 AM darktable Bug #10284: Leica DG Summilux 15mm f/1.7 lens is no longer displayed in DTs image information (left side of lighttable) - just some numbers appear
It works on my end.
I get the message twice, which would, as I believe, mean the the function is called twice, so...

Also available in: Atom

Go to top