Project

General

Profile

Bug #8414

# of clusters displayed on color transfer plugin does not update

Added by mauritio - about 9 years ago. Updated almost 7 years ago.

Status:
Closed: won't fix
Priority:
Medium
Assignee:
-
Category:
-
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
git development version
System:
unknown
bitness:
64-bit
hardware architecture:
amd64/x86

Description

When I apply a preset with n clusters and my UI displays m cluster, the number of displayed clusters stays at m although the number changes to n in the number widget, to reflect the preset.

Pressing 'apply' has no effect (displayed clusters still at m). Only changing the number widget directly updates the cluster display after then pressing 'apply' again.

History

#1 Updated by mauritio - about 9 years ago

Sorry, I meant 'aquire' in both cases described, not 'apply'

#2 Updated by Simon Spannagel almost 8 years ago

Actually for me color transfer is completely broken in 1.0.
Need to check this!

#3 Updated by Simon Spannagel over 7 years ago

  • Target version changed from 1.0.3 to Candidate for next patch release

#4 Updated by Simon Spannagel over 7 years ago

  • Affected Version set to git development version
  • % Done changed from 0 to 20
  • Priority changed from High to Medium
  • Status changed from New to Triaged

I still have no luck using this module - it just does nothing for me.

#5 Updated by Simon Spannagel almost 7 years ago

  • System set to unknown
  • % Done changed from 20 to 0
  • Status changed from Triaged to Closed: won't fix

I close this since Color Transfer is deprecated as of now and will be replaced by the new module Color Mapping soon.

Also available in: Atom PDF

Go to top