Project

General

Profile

Bug #12379

"Move" images only results in copies

Added by hevii guy 10 months ago. Updated 10 months ago.

Status:
New
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Lighttable
Target version:
-
Start date:
10/27/2018
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected Version:
2.4.4
System:
Mac OS X
bitness:
64-bit
hardware architecture:
amd64/x86

Description

When selecting the "move" operator to a series of images with the intention of moving the set from one folder to another, the set is only copied to the destination folder. Contrary to intent, the selected images remain in the original folder.

History

#1 Updated by Pascal Obry 10 months ago

A MacOS issue then? This has been moving for me for years without issue. Can you clarify?

#2 Updated by hevii guy 10 months ago

Not sure how much more I can clarify this. If I select a group of images in lightroom and then "move" them, they indeed get moved to the desired location. However, when I go back to the original folder, they're still there!

Yes, I think that it's a MacOS issue. Probably related to the other one which I had reported regarding the fact that dt freezes after confirming a move or copy command. The only way to recover is by hitting CTL Q and restarting dt.

#3 Updated by hevii guy 10 months ago

I thought that I had experienced a "Singing Frog" moment yesterday when dt didn't lock-up after trying another move operation. However, after further testing, I realised that the problem doesn't manifest itself if dt isn't maximized on the screen. This lock-up consistently occurs when the screen is maximized.

In either case, "moving" only results in "copying".

Also available in: Atom PDF

Go to top