Project

General

Profile

Bug #11321

segmentation fault on startup

Added by George Rawlinson over 1 year ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Incomplete
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
General
Target version:
-
Start date:
11/17/2016
Due date:
% Done:

20%

Affected Version:
2.2.0rc0
System:
other GNU/Linux
bitness:
64-bit
hardware architecture:
amd64/x86

Description

I am on Arch Linux (testing repositories) with a 4.8.8 kernel. I can reproduce this on 2 separate computers running Arch Linux.

After updating from 2.0.7 to 2.2.0rc0, darktable segfaults on startup. Reverting back to 2.0.7 solves the problem. Removing the configuration also solves the problem, but not for long.

darktable has been kind enough to generate it's own backtrace, which I've attached.

darktable_bt_BC81QY.txt Magnifier - darktable backtrace (15 KB) George Rawlinson, 11/17/2016 01:29 AM

History

#1 Updated by Roman Lebedev over 1 year ago

  • % Done changed from 0 to 20
  • Status changed from New to Incomplete

George Rawlinson wrote:

I am on Arch Linux (testing repositories) with a 4.8.8 kernel. I can reproduce this on 2 separate computers running Arch Linux.

After updating from 2.0.7 to 2.2.0rc0, darktable segfaults on startup. Reverting back to 2.0.7 solves the problem. Removing the configuration also solves the problem, but not for long.

darktable has been kind enough to generate it's own backtrace, which I've attached.

Debug symbols are missing, bt is not as useful.

Also available in: Atom PDF