Project

General

Profile

Bug #10286

Darktable wont start

Added by Roland Schuller about 5 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
General
Start date:
01/14/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Affected Version:
git development version
System:
Debian
bitness:
64-bit
hardware architecture:
amd64/x86

Description

Just compiled the latest SourceCode.
When I start Darktable noting happens.
started darktable with d all I get a lot of lines.
Last ones here:
[sql] exec "DELETE from memory.taglist"
[sql] exec "DELETE from memory.tagq"
[sql] prepare "UPDATE images SET width = ?1, height = ?2, maker = ?3, model = ?4, lens = ?5, exposure = ?6, aperture = ?7, iso = ?8, focal_length = ?9, focus_distance = ?10, film_id = ?11, datetime_taken = ?12, flags = ?13, crop = ?14, orientation = ?15, raw_parameters = ?16, group_id = ?17, longitude = ?18, latitude = ?19, color_matrix = ?20, colorspace = ?21, raw_black = ?22, raw_maximum = ?23 WHERE id = ?24"
[run_job
] 04 130610531,035769 load image 1394 mip 8 | queue: 1 | priority: 4

It stops at the last line but doesnt show a window.
Using Debian Testing 64Bit.
Rolled Back to Dezember and all orks correct.

History

#1 Updated by Pedro Côrte-Real about 5 years ago

Please delete all the files in /opt/darktable/ and do make install again. Does that fix it?

#2 Updated by Roland Schuller about 5 years ago

  • % Done changed from 0 to 100
  • Status changed from New to Fixed

Ok. That did the Trick.
Sorry!

But I have to say. What the f*** did you do to the UI?
You have one Thumb up from me. I Like it.

Also available in: Atom PDF

Go to top